Volledig scherm
Marika Padmos won vier medailles in Breda. Foto Martin Koopman

Zeeuwse turnsters zijn op dreef bij toestelfinales in Breda

BREDA - Bij de Open Breda Cup toestelfinale pakten zeventien turnsters van Delta Sport in totaal 27 medailles. In de tweede divisie senioren verdiende Marika Padmos vier ereplaatsen met goud op brug, twee keer zilver op de balk en vloer en brons op sprong. 

Anna Jendrusch (eerste divisie junior) haalde brons op vloer en Fleur Just (jeugd tweede divisie) won op vloer en haalde zilver op brug, sprong en vloer. Quinty van Oeveren (junior tweede divisie) won op balk. Tessa Roggeband (jeugd 2 N3) pakte vier ereplaatsen, met goud op sprong en zilver op brug, balk en vloer. Britt Ommering (instap N2) won op balk en werd derde op sprong.

Esmée van der Moezel won op sprong en werd tweede op de brug. Kyani Bouwman (pupil 2 N3) pakte zilver op sprong en brons op balk. Een tweede plaats was er voor Sterre Bosma (pupil 2 N4) op vloer en Joni Nobels (jeugd N3) op sprong. Derde plaatsen waren er voor Xinda van der Wekken (jeugd 2 N3) op vloer, Talycha Krakeel (pupil 1 N2) op sprong, Senna Poortvliet (jeugd 2 N3) op vloer, Floor Raats (jeugd 3 N3) op brug- en vloeroefening en Ires van der Meer (pré-instap N2) op brugoefening.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Zwarte Piet heeft geen toekomst

Zwarte Piet heeft geen toekomst

  • Eens (12%)
  • Oneens (88%)
2540 stemmen