Volledig scherm
Zaalvoetbal © Getty Images/iStockphoto

Zaalvoetbal (Topklasse C): Groene Ster 2 wint slotduel

DORDRECHT - In de wetenschap dat het kampioenschap al vergeven was aan CFM/Transito tankten de zaalvoetballers van Groene Ster 2 vertrouwen voor de nacompetitie in het slotduel van de competitie tegen DZS/Soccer For Life. In Dordrecht werd het na een 3-1-achterstand bij de rust uiteindelijk 3-8 voor de Vlissingse topklasser. 

Nadat Amine El Bekkaoui voor 0-1 had gezorgd, sloeg de thuisclub met drie treffers hard terug. Na de hervatting herpakte Groene Ster 2 zich echter en werd DZS alsnog naar een 3-8-nederlaag gespeeld. Mohammed Al Hajaji (3x), Amine El Bekkaoui (2x), Soufian Karba en Manassa Boera waren in de tweede helft de doelpuntenmakers.

  1. Zeeuwse waterambassadeurs op missie in Zuid-Afrika

    Zeeuwse wa­teram­bas­sa­deurs op missie in Zuid-Afrika

    KAAPSTAD - Dutch Wavemakers noemen ze zich. Het zijn Nederlanders, onder wie tamelijk veel Zeeuwen, die zich internationaal hardmaken voor een beter watermanagement. De afgelopen weken was er een delegatie in Kaapstad, dat door de Volvo Ocean Race aangedaan werd. ,,We hebben geprobeerd om de lokale jeugd bewust te maken van het belang van water”, vertelde de Vlissingse Tilly Stroo vanuit de Zuid-Afrikaanse stad. ,,We wilden dat niet door hun strot duwen, maar hebben het op een vriendelijke, laagdrempelige manier aangeboden.”