Volledig scherm
© StockPZC

Youssef Ben Sellam nipt onderuit bij Oranje-debuut

VLISSINGEN - Youssef Ben Sellam heeft zijn eerste officiële wedstrijd voor het Nederlands zaalvoetbalteam voor spelers jonger dan 17 jaar verloren. De Belgische leeftijdsgenoten bleken zondag met 6-8 te sterk. 

Voor de jeugdselectie was het de eerste interland sinds 7 april 1984. Nu werkt Oranje onder 17 toe naar de Jeugd Olympische Spelen van 2018. Ben Sellam, keeper van Groene Ster onder 23 en JVOZ, maakt sinds begin dit jaar deel uit van het keurkorps van KNVB-coach Max Tjaden

Komende zomer neemt het Nederlands team deel aan een vierlandentoernooi in Portugal, waar tegen het gastland, Spanje en Italië wordt gespeeld.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Annetta werd aangevallen door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    Annetta werd aangeval­len door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    VLISSINGEN - Annetta Poppe heeft woensdagmiddag aangifte gedaan van een bijtincident met vier pitbullachtige honden op het strand van Zoutelande. De inwoonster van de gemeente Veere raakte maandagmiddag gewond, net als haar hond Mischa, na een aanval van vier levensgevaarlijke honden. In de aangifte, die in handen is van de PZC, staat te lezen dat Mischa met de andere honden wilde spelen door op het strand te gaan liggen.

poll

Winterkamperen is niets voor mij

Winterkamperen is niets voor mij

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
468 stemmen