Volledig scherm
zaalvoetbal stockfoto stock stockdnr © StockPZC

Youssef Ben Sellam met Oranje onder 17 naar vierlandentoernooi in Portugal

VLISSINGEN - Zaalvoetballer Youssef Ben Sellam van Groene Ster Vlissingen is door bondscoach Max Tjaden opgenomen in de selectie van Oranje onder 17 voor een vierlandentoernooi in Portugal. Het toernooi voor zaalvoetballers onder de zeventien jaar gaat komende donderdag van start in Vila Real. 

Naast Nederland en gastland Portugal doen ook Italië en Spanje mee. Op dag één neemt Ben Sellam het met Oranje op tegen Spanje. Een dag later is Portugal de tegenstander en op zondag 2 juli volgt de slotwedstrijd tegen de Italiaanse leeftijdsgenoten.

Het huidige Oranje onder 17 hoopt zich volgend jaar als Oranje onder 18 te plaatsen voor de Jeugd Olympische Spelen. 

  1. Zeeuwse waterambassadeurs op missie in Zuid-Afrika

    Zeeuwse wa­teram­bas­sa­deurs op missie in Zuid-Afrika

    KAAPSTAD - Dutch Wavemakers noemen ze zich. Het zijn Nederlanders, onder wie tamelijk veel Zeeuwen, die zich internationaal hardmaken voor een beter watermanagement. De afgelopen weken was er een delegatie in Kaapstad, dat door de Volvo Ocean Race aangedaan werd. ,,We hebben geprobeerd om de lokale jeugd bewust te maken van het belang van water”, vertelde de Vlissingse Tilly Stroo vanuit de Zuid-Afrikaanse stad. ,,We wilden dat niet door hun strot duwen, maar hebben het op een vriendelijke, laagdrempelige manier aangeboden.”