Volledig scherm
Said Bouzambou maakte zijn rentree bij Groene Ster Vlissingen met twee goals in Volendam. © Paul ten Hacken

Winnende start, winnend debuut en winnende rentree bij Groene Ster

VOLENDAM - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen beleefden vrijdagavond een vliegende start in de eredivisie. De Zeeuwse club won zijn eerste wedstrijd onder de nieuwe trainer Samir Yaqoobi met 2-6 bij ZVV Volendam.

Het duurde in Volendam lang voordat het eerste doelpunt op het scorebord kwam. Na zeventien minuten pas brak Badr Belhadj de ban met zijn eerste competitiedoelpunt in de hoofdmacht van Groene Ster Vlissingen.

Na de pauze waren de doelpunten stukken goedkoper. Achraf Laabich maakte 0-2, kort daarna gevolgd door de Volendamse aansluitingstreffer. Salim ben Sellam, Said Bouzambou en doelman Karim ben Sellam zorgden voor een geruststellende marge van vier doelpunten (1-5). Na de 2-5 van Volendam had Said Bouzambou het laatste woord met de 2-6.

Volgende week vrijdag speelt Groene Ster Vlissingen de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. In de Baskensburg is WSV/Shoepimp de tegenstander (aftrap 21.30 uur).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwan Tolhoek één van de publiekstrekkers bij Ronde van Zierikzee

    Antwan Tolhoek één van de publieks­trek­kers bij Ronde van Zierikzee

    ZIERIKZEE – Antwan Tolhoek komt op vrijdag 24 augustus in actie bij de dernyrace, die wordt georganiseerd vanwege het 35-jarig bestaan van de Wielerronde van Zierikzee. De wielrenner uit Yerseke, die in juli zeer verdienstelijk debuteerde in de Tour de France, is één van de zestien deelnemers aan de dernyrace. Andere renners uit Zeeland zijn Timo de Jong, Wesley Mol, Lars Oreel, Jimmy de Bruin, Eloy Raas, oud-prof Hans Dekkers en Ezra Tolhoek, de zoon van voorzitter Raymond Tolhoek.