Volledig scherm

Volleybal: Progression wint ook tweede wedstrijd

HULST - Progression is in de eerste klasse van de bedrijfsvolleybalcompetitie in Hulst voortvarend van start gegaan. Na de 3-0-overwinning van vorige week op Sjaak Moens Logistics werd op de tweede speeldag Mulan met dezelfde eindcijfers verslagen. Van Waterschoot boekte hetzelfde eindresultaat tegen Sjaak Moens en bracht zijn totaal aantal punten daarmee op vijf. In de tweede klasse rekende Henny &Co met 2-1 af met DiDi.

De uitslagen en standen:

Eerste klasse: Van Waterschoot Landmeetkunde-Sjaak Moens Logistics 3-0, Mulan-Progression 0-3

Stand: 1. Progression 2-6; 2. Van Waterschoot Landmeetkunde 2-5; 3. Notaris Stolker 1-1; 4. Mulan 1-0; 5. Sjaak Moens Logistics 2-0.

Tweede klasse: Saman & Compiet Financiële Diensten-SC De Deurzetters 1-2, DiDi-Henny & Co 1-2.

Stand: 1. Henny & Co 2-5; 2. Didi 2-3; 3. SC De Deurzetters 2-3; 4. Saman & Compiet Financiële Diensten 2-1.

  1. Beste Marc, gaat het weer een beetje?
    COLUMN

    Beste Marc, gaat het weer een beetje?

    Beste Marc, Gaat het weer een beetje? Ik kan me voorstellen dat je de afgelopen dagen niet best geslapen hebt, na je breed uitgemeten blunder in Lisse. Als je net als jij – ik schat – een jaar of 20 bent, dan zet je zoiets niet zomaar van je af, lijkt me. Doodzonde wat er is gebeurd, want tot dat moment viel op jou heel weinig aan te merken. Je straalde gezag en kundigheid uit, terwijl je omringd werd door mannen die vrijwel allemaal ouder waren dan jijzelf.