Volledig scherm
Yves Nyemb opende zondag al na tien minuten de score voor Vlissingen, maar hij stond met zijn ploeg uiteindelijk toch met lege handen tegen RKAVV (2-3). © lex de meester

Vlissingen kan galavoorstelling geen vervolg geven

VLISSINGEN - Een week na de galavoorstelling bij Gemert kwam Vlissingen zondag weer met beide benen op de grond. Op eigen veld werd met 2-3 verloren van het laaggeklasseerde RKAVV uit Leidschendam.

Vlissingen zat na twintig minuten op rozen met een 2-0-voorsprong. Yves Nyemb (10e minuut) en Roysel James (vrije trap in de 20ste minuut) leken voor de Walcherse ploeg een zorgeloze middag in te luiden. Maar het liep anders.

Halverwege de eerste helft zorgde Remco Overdevest voor de aansluitingstreffer en twee minuten later werd het 2-2 uit een strafschop van Daan de Blank. Vlissingen gaf het initiatief weg, maar de rust werd met 2-2 bereikt.

Na de pauze was de harde wind een stoorzender aan de Irislaan. Halverwege de tweede helft maakte Overdevest de comeback van RKAVV compleet door de 2-3 aan te tekenen. In de slotfase zocht Vlissingen de gelijkmaker, maar vond die niet.

Door de nederlaag moet Vlissingen weer in de achtervolging voor de tweede plaats, die aan het einde van de competitie vrijwel zeker nacompetitie garandeert.