Volledig scherm
© Thinkstock

Vette en Stroosnijder winnen koppeltijdrit

HEINKENSZAND - Pieter Vette en Michel Stroosnijder hebben de koppeltijdrit van ZRTC Theo Middelkamp, de traditionele afsluiter van het seizoen, gewonnen.

Voor de ZRTC Theo Middelkamp zit het wegseizoen er ook weer op. Traditiegetrouw werd het wegwielerjaar afgesloten met een koppeltijdrit waar overigens alles en iedereen aan mee mocht doen. Daarbij werd een licentiehouder gekoppeld aan een andere wielerliefhebber, al dan niet in het bezit van een licentie.

In totaal waren er zondag in Heinkenszand 23 duo's komen opdagen, waar de vereniging best mee kon leven. Winnaar van de tijdrit werden overigens twee licentiehouders: Pieter Vette uit Heinkenszand en Michel Stroosnijder uit Hansweert. Zij realiseerden een tijd van 15.39 minuut over de rit van 11,1 kilometer.

Prijzen

Deze afstand werd pas bij de inschrijving bekendgemaakt, omdat de deelnemers ook de te verwachten eindtijd dienden te schatten. Dat werd het beste gedaan door het duo Sjoerd Zegers en Aniek Hoogesteeger die slechts 5,7 seconde te hoog hadden ingeschat. Tevens werden de prijzen van de Zomeravondcompetitie van een paar maanden terug uitgereikt.

Uitslag: 1. Pieter Vette en Michel Stroosnijder 19.39, 2. Ezra Tolhoek en Raymond Tolhoek 15.42, 3. Henk de Jong en Timo de Jong 16.27, 4. Roy Gijzel en Dennis den Haan 16.44, 5. Flavio Meretti en Wessel Bakhuizen 17.09.