Volledig scherm
© ThinkStock

Van Geyt mist op haar na volgende ronde

BLANKENBERGE - Op de tweede speeldag van het wereldbeker driebandentoernooi in België viel er bijna wat te vieren voor Ronald van Geyt uit Hansweert. Zijn partner Sylvia Eckel ging roemloos ten onder.

Van Geyt won zijn eerste partij met 30-25 van de Nederlander Volkan Cetin in 36 beurten. In zijn tweede partij leidde hij vanaf halverwege de dans tegen de Belgische subtopper Ronny Daniëls. Kwam met 25-19 voor maar zag de Belg twee keer met een serie van 5 erop en erover komen, 26-30 in 28. 

Eckel verloor beide partijen kansloos, eerst van de ijzersterke Koreaan In Won Kang met 4-30 in 11 beurten en de tweede met 13-30 in 32 van de Belg Wesley de Jaeger. Woensdag komt Jean paul de Bruijn voor het eerst in actie.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwan Tolhoek één van de publiekstrekkers bij Ronde van Zierikzee

    Antwan Tolhoek één van de publieks­trek­kers bij Ronde van Zierikzee

    ZIERIKZEE – Antwan Tolhoek komt op vrijdag 24 augustus in actie bij de dernyrace, die wordt georganiseerd vanwege het 35-jarig bestaan van de Wielerronde van Zierikzee. De wielrenner uit Yerseke, die in juli zeer verdienstelijk debuteerde in de Tour de France, is één van de zestien deelnemers aan de dernyrace. Andere renners uit Zeeland zijn Timo de Jong, Wesley Mol, Lars Oreel, Jimmy de Bruin, Eloy Raas, oud-prof Hans Dekkers en Ezra Tolhoek, de zoon van voorzitter Raymond Tolhoek.