Volledig scherm
Nancy van de Ven na haar gewonnen wedstrijd © Roeland van Vliet

Van de Ven wint op blubberbaan in Assen (video)

ASSEN - Motorcrossster Nancy van de Ven heeft zondag de tweede manche van de Grand Prix van Assen gewonnen. De Vlissingse werd daarmee, na haar vijfde plaats van zaterdag, tweede in de laatste WK-wedstrijd van het seizoen en ook tweede in de eindstand van het WK.


Zondag was er een uur voor de wedstrijd een enorme hoosbui over Assen getrokken. Daardoor lagen er grote plassen op het circuit. De rijdsters hadden daar grote moeite mee, ze vielen met bosjes. Alleen Nancy van de Ven en Courtney Duncan konden zich aan de misere onttrekken. Zij bleven lang overeind. Maar aan het eind ging de Nieuw-Zeelandse, die op kop lag, toch voor de bijl. De Vlissingse passeerde haar en won de race.

ASSEN - Motorcrossster Nancy van de Ven heeft zondag de tweede manche van de Grand Prix van Assen gewonnen. De Vlissingse werd daarmee, na haar vijfde plaats van zaterdag, tweede in de laatste WK-wedstrijd van het seizoen en ook tweede in de eindstand van het WK. Meer lezen? www.pzc.nl/1.6305222
  1. Schaatser Niels Mesu eist een nóg betere winter van zichzelf

    Schaatser Niels Mesu eist een nóg betere winter van zichzelf

    HEERENVEEN – Het contrast tussen de zomerse voorbereidingen van de Middelburgse marathonschaatsers Niels en Erwin Mesu kan bijna niet groter. Niels (25) kon hard trainen en voelde zich almaar beter worden. ,,Ik ben misschien wel sterker dan ooit.” Zijn drie jaar oudere broer kende een gemankeerde aanloop naar het seizoen, dat zaterdag begint. Door een elleboogbreuk was hij vier maanden aan het sukkelen. ,,Ik kon pas 1 september aan mijn opbouw beginnen.”