Volledig scherm
© PZC

Twee jeugdspelers van Groene Ster Vlissingen uitgenodigd voor Oranje onder 17

VLISSINGEN - Twee jeugdspelers van zaalvoetbalvereniging Groene Ster Vlissingen zijn uitgenodigd voor een selectieactiviteit van Oranje onder 17 jaar. Keeper Youssef Ben Sellam en Nabil Azzanagui moeten zich op dinsdag 31 januari op de KNVB Campus in Zeist melden. De voetbalbond heeft in totaal 52 spelers uitgenodigd en wil zo een beeld krijgen van talenten geboren in 2000 en 2001.

Onder leiding van bondscoach Max Tjaden zal een selectie worden samengesteld die deelneemt aan het kwalificatietoernooi voor de Youth Olympic Games, die volgend jaar in Buenos Aires plaatsvinden. Het kwalificatietoernooi voor die Jeugd Olympische Spelen in Argentinië wordt nog dit seizoen in Portugal gespeeld, waar Nederland onder 17 naast het gastland ook Spanje en Italië treft.

Youssef Ben Sellam speelt bij Groene Ster Vlissingen onder 23 en traint met het eerste team. Op het veld keept Ben Sellam bij de Onder 17 van JVOZ. Nabil Azzanagui speelde op het veld ook bij JVOZ en daardoor niet in de zaal bij Groene Ster. Hij voetbalt inmiddels als middenvelder in de Onder 17 van RCS en traint in de zaal mee bij Groene Ster, waar hij op korte termijn ook competitie zal gaan spelen.

  1. Schaatser Niels Mesu eist een nóg betere winter van zichzelf

    Schaatser Niels Mesu eist een nóg betere winter van zichzelf

    HEERENVEEN – Het contrast tussen de zomerse voorbereidingen van de Middelburgse marathonschaatsers Niels en Erwin Mesu kan bijna niet groter. Niels (25) kon hard trainen en voelde zich almaar beter worden. ,,Ik ben misschien wel sterker dan ooit.” Zijn drie jaar oudere broer kende een gemankeerde aanloop naar het seizoen, dat zaterdag begint. Door een elleboogbreuk was hij vier maanden aan het sukkelen. ,,Ik kon pas 1 september aan mijn opbouw beginnen.”