Volledig scherm
Elwin Huiden was zaterdag als enige van TTCM's basistrio present. © PZC

TTC Middelburg strijdt tegen laatste plaats

MIDDELBURG - De tafeltennissers van TTC Middelburg konden het zaterdag niet bolwerken met twee invallers.

De thuiswedstrijd in de eerste divisie tegen US ging met 3-7 verloren. Alleen Elwin Huiden was present van het basistrio. Hij pakte een punt in het enkel- en dubbelspel, evenals invaller Emiel de Rijke. De tweede invaller, Alwin van de Kop, bleef puntloos.

TTC Middelburg zal nu met vriendenschaar strijden om de laatste plaats te ontlopen. TTC Middelburg heeft een marge van drie punten, die zaterdag op bezoek bij Vriendenschaar verdedigt moet worden.

  1. Luisteren
    PREMIUM
    Column Barry van der Hooft

    Luisteren

    Tussen het laatste fluitsignaal van de wedstrijd met mijn pupillen in Zwijndrecht en de aftrap van Hoek in Ridderkerk zat vorige week een kleine drie uur. Omdat je in een kwartiertje van Zwijndrecht naar Ridderkerk rijdt, was ik eigenlijk veel te vroeg op het complex van Rijsoord. Dat vind ik nooit erg, omdat je dan ook eens andere jeugdwedstrijden en duels van lagere teams kunt zien. Op een voetbalveld is het, zeker als de zon schijnt, heerlijk om een beetje rond te lopen, te kijken en je – best vaak – te verbazen. In Ridderkerk luisterde ik zaterdag vooral goed, terwijl ik tegen de reclameborden aanleunde. Want luisteren naar wat je dan allemaal op en naast de velden hoort, is heerlijk.