Volledig scherm
Elwin Huiden tekende zaterdag voor twee punten voor TTC Middelburg. © PZC

TTC Middelburg mag hoop blijven houden

OEGSTGEEST - De tafeltennisbroers Elwin en Arjan Huiden doen er alles aan om TTC Middelburg te behoeden voor degradatie uit de eerste divisie.

Tegen titelkandidaat Pecos 2 verzamelden ze zaterdag drie punten (Elwin won twee keer, Arjan één keer). Invaller Kristian Davidse bleef puntloos. Door de 7-3-nederlaag verliet TTC Middelburg wel de laatste plaats, want concurrent Vriendenschaar – vorige week met 7-3 te sterk voor TTC Middelburg – pakte slechts één puntje tegen Red Stars, een andere titelkandidaat.

Met nog twee wedstrijden voor de boeg heeft TTC Middelburg op de vijfde plaats één punt voorsprong op Vriendenschaar. De laatste twee tegenstanders van TTC Middelburg zijn de Red Star en de derde titelkandidaat VVV.

  1. Luisteren
    PREMIUM
    Column Barry van der Hooft

    Luisteren

    Tussen het laatste fluitsignaal van de wedstrijd met mijn pupillen in Zwijndrecht en de aftrap van Hoek in Ridderkerk zat vorige week een kleine drie uur. Omdat je in een kwartiertje van Zwijndrecht naar Ridderkerk rijdt, was ik eigenlijk veel te vroeg op het complex van Rijsoord. Dat vind ik nooit erg, omdat je dan ook eens andere jeugdwedstrijden en duels van lagere teams kunt zien. Op een voetbalveld is het, zeker als de zon schijnt, heerlijk om een beetje rond te lopen, te kijken en je – best vaak – te verbazen. In Ridderkerk luisterde ik zaterdag vooral goed, terwijl ik tegen de reclameborden aanleunde. Want luisteren naar wat je dan allemaal op en naast de velden hoort, is heerlijk.