Volledig scherm
Elwin Huiden zorgde zaterdag voor het enige punt van de tafeltennisser van TTC Middelburg. © PZC

TTC Middelburg als hekkensluiter richting D-day

MIDDELBURG - De tafeltennissers van TTC Middelburg gaan een spannende slotronde tegemoet.

Na de kansloze 9-1-nederlaag zaterdag tegen titelkandidaat Red Stars is de Zeeuwse ploeg naar de laatste gezakt in de eerste divisie. Concurrent Vriendschaar maakte drie punten tegen VVV en wipte daardoor weer over TTCM heen. Het verschil tussen beide teams is één punt.

Op de slotdag is TTCM gastheer voor VVV, dat nog volop in de race voor het kampioenschap is, terwijl concurrent Vriendenschaar tegen US speelt dat geen belangen meer heeft.

Alleen Elwin Huiden scoorde zaterdag – bij een 5-0-achterstand – een punt voor TTCM. Broer Arjan en invaller Wilmer Jacobs bleven droog staan.

  1. Luisteren
    PREMIUM
    Column Barry van der Hooft

    Luisteren

    Tussen het laatste fluitsignaal van de wedstrijd met mijn pupillen in Zwijndrecht en de aftrap van Hoek in Ridderkerk zat vorige week een kleine drie uur. Omdat je in een kwartiertje van Zwijndrecht naar Ridderkerk rijdt, was ik eigenlijk veel te vroeg op het complex van Rijsoord. Dat vind ik nooit erg, omdat je dan ook eens andere jeugdwedstrijden en duels van lagere teams kunt zien. Op een voetbalveld is het, zeker als de zon schijnt, heerlijk om een beetje rond te lopen, te kijken en je – best vaak – te verbazen. In Ridderkerk luisterde ik zaterdag vooral goed, terwijl ik tegen de reclameborden aanleunde. Want luisteren naar wat je dan allemaal op en naast de velden hoort, is heerlijk.