Volledig scherm
Antwan Tolhoek (rechts, in gesprek met wereldkampioen Peter Sagan) kon in de tijdrit de schade beperkt houden. © photo: Cor Vos

Tolhoek houdt schade beperkt in tijdrit

MORGAN HILL - Wielrenner Antwan Tolhoek heeft tijdens de tijdrit in de Ronde van Californië (34,7 kilometer) terrein prijs moeten geven. De Yersekenaar werd 64ste en zakte in het algemeen klassement van de vierde naar de dertiende plaats.

De renner van LottoNL-Jumbo, die geen specialist is, gaf op de solorit naar Morgan Hill 3.48 minuten toe op Tejay van Garderen, de Amerikaan die de dagzege pakte en de nieuwe leider is in het algemeen klassement. Tolhoek was nog wel de beste Nederlander. Dat is hij ook in het klassement. Hij staat op 3.26 van Van Garderen.

De etappekoers in het westen van de Verenigde Staten duurt nog tot en met zaterdag. Vrijdag is er een stevige bergrit.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Annetta werd aangevallen door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    Annetta werd aangeval­len door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    VLISSINGEN - Annetta Poppe heeft woensdagmiddag aangifte gedaan van een bijtincident met vier pitbullachtige honden op het strand van Zoutelande. De inwoonster van de gemeente Veere raakte maandagmiddag gewond, net als haar hond Mischa, na een aanval van vier levensgevaarlijke honden. In de aangifte, die in handen is van de PZC, staat te lezen dat Mischa met de andere honden wilde spelen door op het strand te gaan liggen.

poll

Winterkamperen is niets voor mij

Winterkamperen is niets voor mij

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
473 stemmen