Volledig scherm
stormvogels/toga © Ruben Oreel

Togo en KVK voor beslissingsduels naar Sommelsdijk

VLISSINGEN - De korfballers van derdeklasser Togo spelen zaterdag hun promotiewedstrijd in Sommelsdijk. De Goesenaren treden in sporthal De Staver om 16.30 uur aan tegen OZC, dat in een andere poule als tweede eindigde.

Togo en OZC, dat uit Rotterdam komt, spelen één duel op neutraal terrein. De winnaar maakt direct de stap naar de tweede klasse.

Op dezelfde locatie, maar dan vanaf 18.15 uur, vecht KVK juist voor lijfsbehoud. De ploeg uit Kapelle gaat een driekamp aan met Good Luck en PSV en het eerste duel is bij Good Luck. Later treft KVK in eigen huis nog PSV.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Plan Brouwerseiland 'heel eng' voor surfcentrum

    Plan Brouwersei­land 'heel eng' voor surfcen­trum

    SCHARENDIJKE - Uwe Jendrusch en Pieternel van der Linde vieren dit jaar dat hun bedrijf, Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam, een kwart eeuw bestaat. Een heuglijk feit, vinden ze. Maar ze kijken ook met enige vrees naar de toekomst: áls Brouwerseiland er komt, met luxueuze woningbouw aan de westkant van het surfgebied, zal dat grote gevolgen voor hem hebben. ,,Het is heel eng”, vindt Van der Linde. ,,Het gaat de hele watersport hier beïnvloeden.”