Volledig scherm
Vincent Meyvis (nummer 19) was zaterdag ook in Kruiningen de sterkste. © Johan Van Der Heijden

Thijmen van de Vrede komt dichterbij

KRUININGEN - Weer moest Thijmen van de Vrede zijn meerdere erkennen in de Belg Vincent Meyvis. In Den Inkel bij Kruiningen was er zaterdag sprake van een aantrekkelijk duel tussen de twee, maar toen de Belg echt aan de boom schudde, moest Van de Vrede zijn meerdere erkennen.

In deze vierde wedstrijd om de Zeeuwse ATB Wintercompetitie was het reeds de tweede maal dat Meyvis aan het langste eind trok. In eerste instantie was dat een paar weken geleden toen Meyvis in Zelzate de sterkste was. Toen was het verschil aanmerkelijk groter dan nu in Den Inkel. Ze konden lang samen optrekken met Van de Vrede immer in het wiel. ,,Hij was toch te snel voor me. Ik kan hem nog altijd niet aan’’, gaf Van de Vrede toe. In de slotfase brak de Goesenaar pas echt. Meyvis: ,,Ik blijk toch nog sterker te zijn dan hij. Van belang is natuurlijk ook het parkoers; daar had ik vandaag iets meer problemen mee’’, gaf Meyvis aan.

Bij de vrouwen was Mieke de Craene niet van de partij waardoor Petra Sloots uit Brielle er met de zege vandoor kon gaan. Danny Sleeckx won bij de veteranen.

Uitslagen

Senioren: 1. Vincent Meyvis (B), 2. Thijmen van de Vrede (Goes), 3. Michiel van Echelpoel (B), 4. Marijn Vermue (Nisse), 5. Joey de Decker (B), 6. Jan-Piet Saman (Rilland), 7. Bert van Assche (B), 8. Matthias Raeymaekers (B), 9. Sjoers van Tilborg (Bergen op Zoom), 10. Dennis Wisse (Rilland).

49+: 1. Danny Sleeckx (B), 2. Sven Standaert (B), 3. Bart Claeys (B), 4. Dennis Raadtgever (Kapelle), 5. Dirk Verstraete (Middelburg).

Vrouwen: 1. Petra Sloots (Brielle), 2. Rozan Schraver (Noordgouwe), 3. Judy Westdorp (Goes), 4. Rozan Vette (Heinkenszand).

Jeugd. 15/16 jaar: 1. Jeroen Boelhouwers (Noordhoek). 13/14 jaar: 1. Dies Moeliker (Kloetinge). 11/12 jaar: 1. Senna van Iwaarden (Yerseke). 9/10 jaar: 1. Maik Tazelaar (Colijnsplaat). T/m 8 jaar: 1. Sven Wisse (Rilland).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Koningspaar mag nog wel wat vaker naar Zeeland komen

Koningspaar mag nog wel wat vaker naar Zeeland komen

  • Eens (89%)
  • Oneens (11%)
421 stemmen