Volledig scherm
Archieffoto © René Manders/fotomeulenhof

Tafeltennissers TTCM zijn de draad even kwijt

MIDDELBURG - Voor de tweede week op rij hebben de tafeltennissers van TTC Middelburg een flinke nederlaag voor de kiezen gekregen in de landelijke eerste divisie.

Vorige week was Disnierats nog met 9-1 te sterk en zaterdag werd er met 8-2 verloren van Scyedam.

De Middelburgers kenden een zeer goede eerste seizoenshelft, die werd afgesloten op de tweede plek. Maar nu lijken ze het spoort even bijster. Zo is de dubbel, die aanvankelijk liep als een trein, al drie weken op rij niet meer gewonnen.

Sören de Witte en Arjan Huiden zorgden voor de punten tegen de ploeg uit Schiedam. Door de nederlaag is TTCM nu weggezakt naar de vierde plaats op de ranglijst. De formatie heeft nu 33 punten.

  1. Die wereldtitel voor Van de Ven komt er wel

    Die wereldtitel voor Van de Ven komt er wel

    VLISSINGEN - Nancy van de Ven is een fenomeen in haar sport. Al vijf seizoenen maakt de Vlissingse deel uit van de wereldtop; in 2013 debuteerde ze als vijftienjarige al met een vijfde plaats in het WK, een jaar later gaf ze daar een prima vervolg aan met eenzelfde notering, in 2015 en 2016 werd ze respectievelijk derde en tweede, en nu eindigde ze zondag als vierde. Dat lijkt een terugval, maar het scheelde niets of ze was wereldkampioen geworden.