Volledig scherm
Monique Verschuure loopt woensdag een 'thuiswedstrijd' in Yerseke. © Johan van der Heijden

Sterk deelnemersveld bij Sportvisserloop in Yerseke

YERSEKE - Vorige week in de eerste stratenloop in Zoutelande kreeg Erwin Harmes onverwacht klop van Job de Feijter, die woensdag niet in de tweede stratenloop in Yerseke van start gaat. Concurrentie is er echter voldoende. 

Zo staat Tim Pleijte, afgelopen weekend nog met vriendin Renate de Reus, winnaar in de mix-trail in Frankrijk. Dan is er Tim van den Broeke, onlangs medaillewinnaar op het NK-steeple. Waarschijnlijk kan de circuitwinnaar van vorig jaar, Erwin Adan, van start gaan nadat hij vorige week door een verhuisongelukje zijn teen blesseerde. Martijn de Kok kan ook nog van invloed zijn op het wedstrijdverloop waar iedere deelnemer punten kan scoren maar die blijven alleen voor de circuitdeelnemers staan. 

Bij de vrouwen moet Monica Sanderse een de bak omdat ze vorige week in Zoutelande verstek liet gaan en verplicht de komende vier wedstrijden moet lopen om in het klassement een rol te kunnen spelen. Eigenaresse van de brasserie De Sportvisser, Monique Verschuure, lijkt niet te verslaan wanneer ze niet in de keuken van haar brasserie nodig is in verband met het schrijnende tekort aan koks in Zeeland. Na Verschuure en Sanderse gaat Paola van Gilst, afgelopen week in het snelste Ekidenteam in Rotterdam. De Sportvissersloop start om 19.15 uur met de jeugdloop. De 10 kilometer, tevens Zeeuws kampioenschap, en de trimloop van 3.3 kilometer gaat om 19.30 uur van start.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Planbureau slaat terug na blunder energierekening: verkeerde cijfers geen probleem

    Planbureau slaat terug na blunder energiere­ke­ning: verkeerde cijfers geen probleem

    Dat er bij de doorrekening van de klimaatplannen is uitgegaan van achterhaalde cijfers, is geen probleem. Dat stelt het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) in een verklaring op de website. Volgens de rekenmeesters maken de foute gegevens op de lange termijn tot 2030 nauwelijks verschil. Er wordt dan ook vastgehouden aan de oude energiecijfers voor de ramingen, zodat er geen 'verwarring en onrust’ ontstaat.

poll

Ik heb nog geen flauw idee op wie ik ga stemmen

Ik heb nog geen flauw idee op wie ik ga stemmen

  • Eens (50%)
  • Oneens (50%)
173 stemmen