Volledig scherm
Groene Ster-speler Salim Ben Sellam. © archief Paul ten Hacken

Slechts één Ben Sellam terug bij Groene Ster voor thuisduel met FCK De Hommel

VLISSINGEN - In de thuiswedstrijd tegen FCK De Hommel is Karim Ben Sellam vrijdagavond nog afwezig bij Groene Ster Vlissingen. De keeper is nog geschorst door zijn club, nadat hij onlangs in woord en gebaar zijn ongenoegen uitte tegen Hicham Benhammou.

De coach had hem gepasseerd voor het thuisduel met Lebo, dat Groene Ster met 8-3 won. Hicham El Kaddouri ontbreekt vrijdagavond door een blessure, Salim Ben Sellam keert wel terug na een blessure.

Niet verliezen

Tegenstander FCK De Hommel heeft drie punten minder dan Groene Ster. "Het zit allemaal dicht bij elkaar", weet Benhammou. "Het gaat tussen ons en de nummer vier is bijvoorbeeld maar vier punten. Als we weg willen blijven van de onderste regionen, dan mogen we deze wedstrijd niet verliezen."

Wintermaanden

Khalid El Hattach is wel van de partij. Benhammou weet dat er interesse vanuit België is voor één van zijn beste spelers. "Tijdens de wintermaanden wordt de laatste jaren steeds aan spelers van ons getrokken", zegt de coach. "Daar kunnen we niets aan doen. Er is op dit moment nog niks concreet en ik hoop natuurlijk dat Khalid gewoon bij ons blijft."

Het duel tussen Groene Ster en FCK De Hommel begint vrijdagavond om 20.45 uur in sporthal Baskensburg.