Volledig scherm
De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen weten wie volgend seizoen hun trainer wordt. © Paul ten Hacken

Samir Yaqoobi nieuwe trainer Groene Ster Vlissingen

VLISSINGEN - Samir Yaqoobi is de nieuwe trainer van zaalvoetbalclub Groene Ster Vlissingen op. Hij volgt bij de eredivisionist Hicham Benhammou op.

Yaqoobi komt over van GZV/Watergras uit Gouda, dat de afgelopen seizoen ook uitkwam in de eredivisie. Dit seizoen kon Groene Ster niet winnen van Watergras. In Gouda werd het 5-0, in Vlissingen 4-4. De 39-jarige Yaqoobi is oud-speler van Malabata en Hovocubo.

Benhammou vertrok enkele wedstrijden voor het einde van de competitie naar Indonesië, waar hij met Vamos Mataram landskampioen werd. Komend seizoen staat hij aan het roer bij landskampioen ’t Knooppunt.

  1. Zeeuwse waterambassadeurs op missie in Zuid-Afrika

    Zeeuwse wa­teram­bas­sa­deurs op missie in Zuid-Afrika

    KAAPSTAD - Dutch Wavemakers noemen ze zich. Het zijn Nederlanders, onder wie tamelijk veel Zeeuwen, die zich internationaal hardmaken voor een beter watermanagement. De afgelopen weken was er een delegatie in Kaapstad, dat door de Volvo Ocean Race aangedaan werd. ,,We hebben geprobeerd om de lokale jeugd bewust te maken van het belang van water”, vertelde de Vlissingse Tilly Stroo vanuit de Zuid-Afrikaanse stad. ,,We wilden dat niet door hun strot duwen, maar hebben het op een vriendelijke, laagdrempelige manier aangeboden.”