Volledig scherm
De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen weten wie volgend seizoen hun trainer wordt. © Paul ten Hacken

Samir Yaqoobi nieuwe trainer Groene Ster Vlissingen

VLISSINGEN - Samir Yaqoobi is de nieuwe trainer van zaalvoetbalclub Groene Ster Vlissingen op. Hij volgt bij de eredivisionist Hicham Benhammou op.

Yaqoobi komt over van GZV/Watergras uit Gouda, dat de afgelopen seizoen ook uitkwam in de eredivisie. Dit seizoen kon Groene Ster niet winnen van Watergras. In Gouda werd het 5-0, in Vlissingen 4-4. De 39-jarige Yaqoobi is oud-speler van Malabata en Hovocubo.

Benhammou vertrok enkele wedstrijden voor het einde van de competitie naar Indonesië, waar hij met Vamos Mataram landskampioen werd. Komend seizoen staat hij aan het roer bij landskampioen ’t Knooppunt.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Annetta werd aangevallen door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    Annetta werd aangeval­len door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    VLISSINGEN - Annetta Poppe heeft woensdagmiddag aangifte gedaan van een bijtincident met vier pitbullachtige honden op het strand van Zoutelande. De inwoonster van de gemeente Veere raakte maandagmiddag gewond, net als haar hond Mischa, na een aanval van vier levensgevaarlijke honden. In de aangifte, die in handen is van de PZC, staat te lezen dat Mischa met de andere honden wilde spelen door op het strand te gaan liggen.

poll

Winterkamperen is niets voor mij

Winterkamperen is niets voor mij

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
457 stemmen