Volledig scherm
Said Ouasti, tot voor kort assistent-trainer van Groene Ster, maakt het seizoen bij de Vlissingse eredivisionist af als eindverantwoordelijke. © Paul ten Hacken

Ouasti neemt het roer bij Groene Ster even over van Benhammou

VLISSINGEN - Door het plotselinge vertrek van Hicham Benhammou naar de Indonesche zaalvoetbaltopclub Vamos FC Mataram moest Groene Ster voor de laatste drie competitiewedstrijden op zoek naar een tijdelijke vervanger. Die is gevonden in Said Ouasti.

Ouasti - die in het bezit is van het diploma TC2 zaal - was de assistent van Benhammou voor hij zijn vertrek naar Indonesië aankondigde en neemt zijn taken nu over. André Siereveld, oud-speler van de hoofdmacht van Groene Ster, neemt op zijn beurt de rol van assistent-trainer op zich rondom de laatste drie competitiewedstrijden van het eredivisieseizoen 2016/2017.

Daarin presteert Groene Ster uitstekend. Met de wedstrijden tegen FCK/De Hommel (vrijdag), GZV Watergras (21 april) en FC Eindhoven (29 april) nog voor de boeg bezetten de Vlissingers de zesde plaats. De ploeg sprokkelde in negentien speelronden 23 punten bij elkaar. Dat zijn er zes meer dan nummer tien HV/Veerhuys.

De tiende plaats betekent na 22 speelronden nog het spelen van een nacompetitie met de periodekampioenen van de eerste divisies A en B om een plek in de eredivisie. De kans dat dat nog het lot van Groene Ster wordt, is nihil.

Voor het komende seizoen heeft de Vlissingse eredivisionist nog geen vervanger van Benhammou aangetrokken. Het bestuur is daar druk doende mee, laat voorzitter Youssif Hamzaoui weten.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Winterkamperen is niets voor mij

Winterkamperen is niets voor mij

  • Eens (75%)
  • Oneens (25%)
128 stemmen