Volledig scherm
Gérard de Nooijer leidt zijn eerste training als hoofdtrainer in het betaalde voetbal. © Barry van der Hooft

Ook voor De Nooijer is de kop eraf als hoofdtrainer

DORDRECHT - Een dag nadat Roy Hendriksen zijn eerste sessie als hoofdtrainer van Helmond Sport leidde, begon ook Gérard de Nooijer aan het nieuwe seizoen. De Souburger (47) haalde onlangs zijn diploma Coach Betaald Voetbal en staat dit seizoen aan het roer bij FC Dordrecht.

De Nooijer, die de afgelopen drie seizoenen als assistent-trainer was in Dordrecht, verwelkomde slechts zestien spelers op de eerste training. Twaalf spelers van de eerder selectie en vier beloften, onder wie zijn zoon Bradley. De komende weken hoopt FC Dordrecht nog meerdere spelers vast te leggen. Het seizoen in de Jupiler League begint op vrijdag 5 augustus met een thuiswedstrijd tegen FC Oss, waar de Zeeuwse aanvallers Istvan Bakx en Tom Boere onder contract staan.

Lees dinsdag meer over Gérard de Nooijer in de PZC, de digitale krant of op Blendle.

Volledig scherm
Bradley de Nooijer. © Barry van der Hooft
  1. Schaatser Niels Mesu eist een nóg betere winter van zichzelf

    Schaatser Niels Mesu eist een nóg betere winter van zichzelf

    HEERENVEEN – Het contrast tussen de zomerse voorbereidingen van de Middelburgse marathonschaatsers Niels en Erwin Mesu kan bijna niet groter. Niels (25) kon hard trainen en voelde zich almaar beter worden. ,,Ik ben misschien wel sterker dan ooit.” Zijn drie jaar oudere broer kende een gemankeerde aanloop naar het seizoen, dat zaterdag begint. Door een elleboogbreuk was hij vier maanden aan het sukkelen. ,,Ik kon pas 1 september aan mijn opbouw beginnen.”