Volledig scherm
Rechts Salim Ben Sellam, die vrijdagavond de winnende treffer maakte. © Lex de Meester

Ook El Khaddouri meldt zich voor stage bij Nederlands zaalvoetbalteam

ZEIST - Hicham El Kaddouri mag dit weekend met het Nederlands zaalvoetbalteam meetrainen. Nadat bondscoach Max Tjaden enkele afzeggingen had ontvangen voor de tweedaagse stage in Zeist, nodigde hij het jonge talent van Groene Ster Vlissingen uit.

El Kaddouri, die vrijdagavond met Groene Ster tegen Veerhuys (4-3) de eerste overwinning van het seizoen boekte, ontving eerder al een uitnodiging voor Jong Oranje. Hij meldde zich zaterdagochtend samen met zijn ploeggenoten Khalid El Hattach en Mike van den Nieuwenhuijzen op het KNVB-complex. Vlissinger Saïd Bouzambou, die sinds dit seizoen voor FT Antwerpen uitkomt, behoort ook tot de selectie van Tjaden. Door de stage met Oranje missen El Hattach en Bouzambou zondag de thuiswedstrijd van VC Vlissingen tegen het Limburgse Chevremont.

  1. Die wereldtitel voor Van de Ven komt er wel

    Die wereldtitel voor Van de Ven komt er wel

    VLISSINGEN - Nancy van de Ven is een fenomeen in haar sport. Al vijf seizoenen maakt de Vlissingse deel uit van de wereldtop; in 2013 debuteerde ze als vijftienjarige al met een vijfde plaats in het WK, een jaar later gaf ze daar een prima vervolg aan met eenzelfde notering, in 2015 en 2016 werd ze respectievelijk derde en tweede, en nu eindigde ze zondag als vierde. Dat lijkt een terugval, maar het scheelde niets of ze was wereldkampioen geworden.