Volledig scherm
De kersverse Zeeuwse internationals met v.l.n.r. Jordan Kersten, Jerry Christiaanse, Leroy Kersten, Deniël van der Waal en teammanager Herbert van der Waal. Yedney America ontbreekt op deze foto. © Miriam Wasterval

Oemoemenoe levert vijf internationals aan Curaçao

VLISSINGEN - Vijf spelers van de Middelburgse rugbyclub Oemoemenoe hebben hun debuut gemaakt voor het nationale team van Curaçao. Het Zeeuwse vijftal speelt in Midden-Amerika een aantal wedstrijden om de Trophy League. 

De Zeeuwse delegatie bestaat uit de broers Jordan en Leroy Kersten, Yedney America, Deniël van der Waal en Jerry Christiaanse. Daarnaast is Oemoemenoe-trainer Herbert van der Waal mee als teammanager.

Het eerste duel om de Trophy League werd teleurstellend met 46-17 verloren van de Dominicaanse Republiek. De tweede wedstrijd werd met 7-5 gewonnen op en van Guadeloupe.

Volledig scherm
De spelers van Curaçao met op de achterste rij 2e van links Jerry Christiaanse en dan v.l.n.r. Yedney America, Deniël van der Waal, Leroy Kersten, Jordan Kersten, Yedney America en teammanager Herbert van der Waal. © Miriam Wasterval
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Na een jaar kan een bermmonument wel weg

Na een jaar kan een bermmonument wel weg

  • eens (42%)
  • Oneens (58%)
1204 stemmen