Volledig scherm
VC Vlissingen-speler Said Bouzambou © Paul ten Hacken

Nipte nederlaag voor Bouzambou en Oranje tegen Servië

ZRENJANIN - Saïd Bouzambou is er dinsdagavond met het Nederlands zaalvoetbalteam niet in geslaagd om het tweede oefenduel met Servië te winnen. Werd het maandag, mede dankzij een goal van de Vlissinger 2-2; gisteravond won Servie nipt met 3-2. Saïd Bouzambou startte opnieuw in het eerste blok, met doelman Manuel Kuijk, Lahcen Bouyouzan, Tevfik Ceyar en Jamal el Ghannouti.

Oranje kwam in Zrenjanin via Tevfik Ceyar en Lahcen Bouyouzan op een 2-0-voorsprong, maar bij rust stond het 1-2. In de tweede helft kwam Servië sterk voor de dag en trok de thuisploeg het duel met twee goals naar zich toe: 3-2.

  1. Beste Marc, gaat het weer een beetje?
    COLUMN

    Beste Marc, gaat het weer een beetje?

    Beste Marc, Gaat het weer een beetje? Ik kan me voorstellen dat je de afgelopen dagen niet best geslapen hebt, na je breed uitgemeten blunder in Lisse. Als je net als jij – ik schat – een jaar of 20 bent, dan zet je zoiets niet zomaar van je af, lijkt me. Doodzonde wat er is gebeurd, want tot dat moment viel op jou heel weinig aan te merken. Je straalde gezag en kundigheid uit, terwijl je omringd werd door mannen die vrijwel allemaal ouder waren dan jijzelf.