Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Marit Huige kan leven met tweede plek Indoor Brabant

DEN BOSCH - Marit Huige uit Nisse heeft goed gepresteerd bij Indoor Brabant in ‘s-Hertogenbosch. Ze kwam bij de springwedstrijd uit in de paarden klasse Z en werd daarin tweede. 

 ,,Het was een loodzwaar parkoers en Gigi sprong super’’, zei Huige. ,,Ik ben blij met de progressie die ze iedere wedstrijd weer toont.’’ Gigi van de Wiel is de merrie waarmee Huige de barrage haalde. Ook in de beslissende ronde hield de regerend Zeeuws kampioene in 46.33 seconden het strafblad blank. Ze mocht daarmee zelfs tot de laatste sprong op de overwinning rekenen. Maar het werd de tweede plaats. Evenals Marit Huige bleef laatste starter Sabine Alders uit Minderhout foutloos en toonde die zich de snelste (40.33). 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Plan Brouwerseiland 'heel eng' voor surfcentrum

    Plan Brouwersei­land 'heel eng' voor surfcen­trum

    SCHARENDIJKE - Uwe Jendrusch en Pieternel van der Linde vieren dit jaar dat hun bedrijf, Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam, een kwart eeuw bestaat. Een heuglijk feit, vinden ze. Maar ze kijken ook met enige vrees naar de toekomst: áls Brouwerseiland er komt, met luxueuze woningbouw aan de westkant van het surfgebied, zal dat grote gevolgen voor hem hebben. ,,Het is heel eng”, vindt Van der Linde. ,,Het gaat de hele watersport hier beïnvloeden.”