Volledig scherm
Archiefbeeld van Mike van den Nieuwenhuijzen als doelman van ZVV Eindhoven. © Jean Pierre Reijnen

Keeper verlaat Groene Ster - volgens afspraak - na één seizoen

VLISSINGEN - Mike van den Nieuwenhuijzen gaat voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe club. De doelman vertrekt, zoals afgelopen zomer afgesproken, al na één seizoen bij de Vlissingse zaalvoetbalclub Groene Ster.

Bij de eredivisionist ging hij de concurrentiestrijd aan met Karim Ben Sellam. Coach Hicham Benhammou liet Van den Nieuwenhuijzen meermaals spelen en dat bleef niet onopgemerkt. 

Zo scoorde de van ZVV Eindhoven overgekomen goalie al twee keer dit seizoen en werd hij opgeroepen voor Jong Oranje. Van den Nieuwenhuijzen hoopt nu een vervolgstap te kunnen zetten.

  1. Zeeuwse waterambassadeurs op missie in Zuid-Afrika

    Zeeuwse wa­teram­bas­sa­deurs op missie in Zuid-Afrika

    KAAPSTAD - Dutch Wavemakers noemen ze zich. Het zijn Nederlanders, onder wie tamelijk veel Zeeuwen, die zich internationaal hardmaken voor een beter watermanagement. De afgelopen weken was er een delegatie in Kaapstad, dat door de Volvo Ocean Race aangedaan werd. ,,We hebben geprobeerd om de lokale jeugd bewust te maken van het belang van water”, vertelde de Vlissingse Tilly Stroo vanuit de Zuid-Afrikaanse stad. ,,We wilden dat niet door hun strot duwen, maar hebben het op een vriendelijke, laagdrempelige manier aangeboden.”