Volledig scherm
Wie is de held van jóuw club? Stem mee en win!

Joris van der Peijl is de Clubheld van Zeeland

TERNEUZEN - Joris van der Peijl van MHC Olympia in Terneuzen heeft de PZC Clubheld-verkiezing gewonnen.

De Terneuzenaar strijdt op 30 november met veertien andere supervrijwilligers om de titel 'Clubheld van de Amateursport 2016' en de hoofdprijs van 10.000 euro voor zijn club.
Normaliter opereren vrijwilligers op de achtergrond. Zonder hun inzet en toewijding heeft het verenigingswezen echter geen bestaansrecht.
Vandaar dat de afgelopen weken in het teken stonden van de mensen achter de schermen in de amateursport.

Voorbeeld

Diverse vrijwilligers van tal van verenigingen werden genomineerd. Op hen kon gestemd worden en dat werd massaal gedaan. Joris van der Peijl van MHC Olympia verdiende 428 stemmen, waarmee hij de concurrentie ruim achter zich liet. Hij behaalde een gemiddeld rapportcijfer van 9,78. Uit de commentaren blijkt dat Van der Peijl vanwege zijn betrokkenheid een voorbeeld is voor velen binnen de Terneuzense hockeyclub.

  1. Die wereldtitel voor Van de Ven komt er wel

    Die wereldtitel voor Van de Ven komt er wel

    VLISSINGEN - Nancy van de Ven is een fenomeen in haar sport. Al vijf seizoenen maakt de Vlissingse deel uit van de wereldtop; in 2013 debuteerde ze als vijftienjarige al met een vijfde plaats in het WK, een jaar later gaf ze daar een prima vervolg aan met eenzelfde notering, in 2015 en 2016 werd ze respectievelijk derde en tweede, en nu eindigde ze zondag als vierde. Dat lijkt een terugval, maar het scheelde niets of ze was wereldkampioen geworden.