Volledig scherm
Jeremy de Nooijer

Jeremy de Nooijer laat interlands met Curaçao schieten

VLISSINGEN - Jeremy de Nooijer heeft zich bij bondscoach Remko Bicentini afgemeld voor de komende interlands van Curaçao.

De uit Vlissingen afkomstige middenvelder van het Bulgaarse Levski Sofia zou deze week met Curaçao in actie komen in de derde en laatste voorronde van de Caribbean Cup. Curaçao speelt woensdag thuis tegen Antigua en Barbuda, waarna de selectie doorreist naar Puerto Rico.

Daar speelt Curaçao dinsdag 11 oktober de tweede wedstrijd. De winnaar van de drie landen tellende poule plaatst zich voor de Caribbean Cup, die tussen 18 en 24 mei 2017 in de Verenigde Staten wordt gespeeld.

"Afgelopen weekend ben ik tegen het einde van de wedstrijd tegen Dunav Ruse geblesseerd eruit gegaan", vertelde De Nooijer dinsdag. "Ik had wat last van mijn hamstring en de club wilde geen risico nemen." Levski Sofia is na negen duels koploper in de Bulgaarse competitie, met vier punten voorsprong op regerend kampioen Ludogorets. "Over twee weken spelen we de stadsderby tegen CSKA", zei De Nooijer. "Dan ben ik wel weer fit."

  1. Die wereldtitel voor Van de Ven komt er wel

    Die wereldtitel voor Van de Ven komt er wel

    VLISSINGEN - Nancy van de Ven is een fenomeen in haar sport. Al vijf seizoenen maakt de Vlissingse deel uit van de wereldtop; in 2013 debuteerde ze als vijftienjarige al met een vijfde plaats in het WK, een jaar later gaf ze daar een prima vervolg aan met eenzelfde notering, in 2015 en 2016 werd ze respectievelijk derde en tweede, en nu eindigde ze zondag als vierde. Dat lijkt een terugval, maar het scheelde niets of ze was wereldkampioen geworden.