Volledig scherm
Groene Ster Vlissingen. © Paul ten Hacken

Horrorminuut kost Groene Ster Vlissingen de ongeslagen status

EINDHOVEN - De zaalvoetballers van Vlissingen hebben voor het eerst dit seizoen in de eredivisie punten laten liggen. Op bezoek bij FC Eindhoven, de vice-kampioen van vorig jaar, werd er met 4-3 verloren.

De Vlissingers kwamen in Eindhoven op achterstand door een penalty. Jeroen Hakkens schoot deze raak voor de thuisploeg. Maar nog voor rust maakte Groene Ster via Achraf Laabich gelijk.

Na rust ging het echter mis voor de Zeeuwen. Door twee treffers binnen tien seconden (!) van Jorg van Galen namen de Eindhovenaren opnieuw een voorsprong.

Via opnieuw Laabich kwam Groene Ster nog wel terug (3-2), maar via Oulaid Saadouni werd het 4-2. Mourad Azanagui maakte nog wel een derde Vlissingse treffer, maar daar bleef het bij.

Daardoor raakte Groene Ster de ongeslagen status kwijt. Na twee zeges in de eerste twee wedstrijden werd er in Eindhoven voor het eerst verloren. Voor FC Eindhoven waren het de eerste punten van het seizoen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwan Tolhoek één van de publiekstrekkers bij Ronde van Zierikzee

    Antwan Tolhoek één van de publieks­trek­kers bij Ronde van Zierikzee

    ZIERIKZEE – Antwan Tolhoek komt op vrijdag 24 augustus in actie bij de dernyrace, die wordt georganiseerd vanwege het 35-jarig bestaan van de Wielerronde van Zierikzee. De wielrenner uit Yerseke, die in juli zeer verdienstelijk debuteerde in de Tour de France, is één van de zestien deelnemers aan de dernyrace. Andere renners uit Zeeland zijn Timo de Jong, Wesley Mol, Lars Oreel, Jimmy de Bruin, Eloy Raas, oud-prof Hans Dekkers en Ezra Tolhoek, de zoon van voorzitter Raymond Tolhoek.