Volledig scherm
De start op het strand bij Domburg.

Hardlopers lopen laatste etappe Hardloopdriedaagse

DOMBURG - Hardlopers gingen zondagochtend op het strand van Domburg van start voor de 10 en 25 km voor de laatste dag van de Zeeuwse Hardloopdriedaagse.

Het evenement startte vrijdag op de Haringvreter in het Veerse Meer. Zaterdag was de halve marathon van Delta Sport in Burgh Haamstede het tweede onderdeel.

Volledig scherm
© Theo Giele
Volledig scherm
© Theo GIele
Volledig scherm
© Theo Giele
Volledig scherm
© Theo Giele
Hardlopers gingen vanochtend op het strand van Domburg van start voor de 10 en 25 km voor de laatste dag van de Zeeuwse Hardloop driedaagse. Het evenement startte vrijdag op de Haringvreter in het Veerse Meer. Zaterdag was de halve marathon van Delta Sport in Burgh Haamstede het tweede onderdeel.
  1. Beste Marc, gaat het weer een beetje?
    COLUMN

    Beste Marc, gaat het weer een beetje?

    Beste Marc, Gaat het weer een beetje? Ik kan me voorstellen dat je de afgelopen dagen niet best geslapen hebt, na je breed uitgemeten blunder in Lisse. Als je net als jij – ik schat – een jaar of 20 bent, dan zet je zoiets niet zomaar van je af, lijkt me. Doodzonde wat er is gebeurd, want tot dat moment viel op jou heel weinig aan te merken. Je straalde gezag en kundigheid uit, terwijl je omringd werd door mannen die vrijwel allemaal ouder waren dan jijzelf.