Volledig scherm
Archief: Luc Nilis © ANP

Grote namen aanwezig bij twaalfde editie van voetbalschool Noad'67

SINT PHILIPSLAND - De 106 deelnemers aan de twaalfde editie van de voetbalschool van Noad'67 krijgen vanaf maandag tot en met woensdag een mooi programma voorgeschoteld.

De kinderen trainen drie dagen lang als professional en krijgen training van meerdere 'grote namen'. Het evenement vangt maandag om 9.00 uur aan op het sportpark van Noad'67, na een openingshandeling van Ger van de Velde-De Wilde, de burgemeester van de gemeente Tholen.

Grote namen

Diezelfde dag nemen Ricky van den Bergh (oud-speler van onder meer Sparta Rotterdam, Heracles Almelo en ADO Den Haag) en Andy van der Meijde (ex-Ajax en 17-voudig international) de deelnemers onder handen.

In de dagen erna zijn voormalig Feyenoorder Marcel Meeuwis, Noad'67-trainer Ad Palings, Luc Nilis en Gérard de Nooijer de trainers. Johan Boskamp is als gastspreker gestrikt voor de sponsoravond op dinsdag.

Samen sporten

In het kader van 'onbeperkt sporten' zullen de deelnemers op woensdag samen sporten met leeftijdsgenoten met een handicap. Op die laatste dag wordt ook een cheque met daarop het voor Vrienden van Siem ingezamelde bedrag overhandigd. Het geld gaat naar de afdeling kinderoncologie in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.