Volledig scherm
Groene Ster Vlissingen is in de eredivisie alsnog zesde geworden. © lex de meester

Groene Ster Vlissingen zakt alsnog een plaatsje

AMSTERDAM - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen zijn alsnog zesde geworden in de eredivisie. Door de uitsluiting van koploper ’t Knooppunt eindigde de Zeeuwse club aanvankelijk een plaats hoger.

Vrijdag werd de uitsluiting van ’t Knooppunt echter opgeschorst. De club werd na supportersrellen rond de bekerfinale tegen FC Marlène aanvankelijk uit de competitie gezet. Tijdens de wedstrijd op 14 april betraden toeschouwers het speelveld en bedreigden spelers en supporters van de tegenpartij.

’t Knooppunt mag nu alsnog deelnemen aan de playoffs voor het kampioenschap. Landskampioen ASV Lebo valt nu alsnog buiten de boot. Voor Groene Ster Vlissingen is de uiteindelijke zesde plaats nog altijd de hoogste klassering in de eredivisie.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Annetta werd aangevallen door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    Annetta werd aangeval­len door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    VLISSINGEN - Annetta Poppe heeft woensdagmiddag aangifte gedaan van een bijtincident met vier pitbullachtige honden op het strand van Zoutelande. De inwoonster van de gemeente Veere raakte maandagmiddag gewond, net als haar hond Mischa, na een aanval van vier levensgevaarlijke honden. In de aangifte, die in handen is van de PZC, staat te lezen dat Mischa met de andere honden wilde spelen door op het strand te gaan liggen.

poll

Winterkamperen is niets voor mij

Winterkamperen is niets voor mij

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
465 stemmen