Volledig scherm
Groene Ster Vlissingen treedt zaterdagavond in Eindhoven aan voor de derde competitiewedstrijd. © Paul ten Hacken

Groene Ster Vlissingen in startblokken voor vermaledijde zaterdag

VLISSINGEN - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen spelen zaterdagavond het derde duel in de eredivisie.

Om 19.00 uur wordt in Eindhoven afgetrapt tegen de plaatselijke FC. Het is een heuse kopstaartbotsing, want de Zeeuwse ploeg heeft na twee duels een honderdprocentscore in de eredivisie, terwijl FC Eindhoven een nulprocentscore heeft.

De laatste drie ontmoetingen met de Eindhovenaren ging echter verloren voor Groene Ster. Ook op de zaterdagen heeft Groene Ster geen gelukkig track record. Van de zeventien eredivisieduels op zaterdagavond werden er slechts twee gewonnen.

  1. Zeeuwse waterambassadeurs op missie in Zuid-Afrika

    Zeeuwse wa­teram­bas­sa­deurs op missie in Zuid-Afrika

    KAAPSTAD - Dutch Wavemakers noemen ze zich. Het zijn Nederlanders, onder wie tamelijk veel Zeeuwen, die zich internationaal hardmaken voor een beter watermanagement. De afgelopen weken was er een delegatie in Kaapstad, dat door de Volvo Ocean Race aangedaan werd. ,,We hebben geprobeerd om de lokale jeugd bewust te maken van het belang van water”, vertelde de Vlissingse Tilly Stroo vanuit de Zuid-Afrikaanse stad. ,,We wilden dat niet door hun strot duwen, maar hebben het op een vriendelijke, laagdrempelige manier aangeboden.”