Volledig scherm
Groene Ster-coach Hicham Benhammou zag zijn ploeg een punt pakken tegen angstgegner ZVV Eindhoven. © Paul ten Hacken

Groene Ster Vlissingen heeft lange adem

VLISSINGEN - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen speelden vrijdagavond met 1-1 gelijk tegen ZVV Eindhoven. De Zeeuwse eredivisionist keek in de Baskensburg lang tegen een 1-0-achterstand aan, maar Salim Ben Sellam redde in de tweede helft een punt.

ZVV Eindhoven was de laatste wedstrijden tegen knallende nederlagen aangelopen in de eredivisie:: 12-1 tegen ’t Knooppunt, 11-1 tegen Watergras en 8-1 tegen Hovocubo. Aan die waterval aan goals kwam Groene Ster niet toe. De ploeg van trainer Hicham Benhammou brak wel een serie van vier nederlagen op rij tegen ZVV Eindhoven.

Volgende week vrijdag gaat Groene Ster op bezoek in Amsterdam bij ASV Lebo, eveneens een middenmoter.

  1. Zeeuwse waterambassadeurs op missie in Zuid-Afrika

    Zeeuwse wa­teram­bas­sa­deurs op missie in Zuid-Afrika

    KAAPSTAD - Dutch Wavemakers noemen ze zich. Het zijn Nederlanders, onder wie tamelijk veel Zeeuwen, die zich internationaal hardmaken voor een beter watermanagement. De afgelopen weken was er een delegatie in Kaapstad, dat door de Volvo Ocean Race aangedaan werd. ,,We hebben geprobeerd om de lokale jeugd bewust te maken van het belang van water”, vertelde de Vlissingse Tilly Stroo vanuit de Zuid-Afrikaanse stad. ,,We wilden dat niet door hun strot duwen, maar hebben het op een vriendelijke, laagdrempelige manier aangeboden.”