Volledig scherm
Groene Ster Vlissingen kende zaterdag een dramatische start © Barry van der Hooft

Groene Ster start dramatisch en sluit seizoen af met ruime nederlaag

EINDHOVEN De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen hebben het seizoen in de eredivisie afgesloten met een 6-1-nederlaag bij FC Eindhoven. Na slechts twee minuten stond het al 4-0 voor de thuisploeg.

Groene Ster was in het begin van het duel niet goed bij de les. Na dertig seconden lag de bal er al voor de eerste keer in. Lahcen Bouyouzan nam de openingstreffer voor zijn rekening.

Negentig seconden na die eerste treffer had Bouyouzan zijn hattrick al gecompleteerd. Hij zorgde ook voor de 2-0 en 4-0. Tussendoor had Dennis van den Eijnden ook nog voor 3-0 gezorgd.

Na die twee hectische eerste minuten duurde het lang voordat er nog een keer gescoord werd. Pas op slag van rust werd het 5-0 voor FC Eindhoven. Kenan Koseoglu nam het doelpunt voor zijn rekening.

Hicham El Kaddouri deed in de tweede helft iets terug namens Groene Ster: 5-1. Meer zat er voor de Vlissingers niet in. Sterker nog: zes seconden voor het laatste fluitsignaal maakte Van den Eijnden er nog 6-1 van. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwan Tolhoek één van de publiekstrekkers bij Ronde van Zierikzee

    Antwan Tolhoek één van de publieks­trek­kers bij Ronde van Zierikzee

    ZIERIKZEE – Antwan Tolhoek komt op vrijdag 24 augustus in actie bij de dernyrace, die wordt georganiseerd vanwege het 35-jarig bestaan van de Wielerronde van Zierikzee. De wielrenner uit Yerseke, die in juli zeer verdienstelijk debuteerde in de Tour de France, is één van de zestien deelnemers aan de dernyrace. Andere renners uit Zeeland zijn Timo de Jong, Wesley Mol, Lars Oreel, Jimmy de Bruin, Eloy Raas, oud-prof Hans Dekkers en Ezra Tolhoek, de zoon van voorzitter Raymond Tolhoek.