Volledig scherm
Groene Ster Vlissingen kende zaterdag een dramatische start © Barry van der Hooft

Groene Ster start dramatisch en sluit seizoen af met ruime nederlaag

EINDHOVEN De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen hebben het seizoen in de eredivisie afgesloten met een 6-1-nederlaag bij FC Eindhoven. Na slechts twee minuten stond het al 4-0 voor de thuisploeg.

Groene Ster was in het begin van het duel niet goed bij de les. Na dertig seconden lag de bal er al voor de eerste keer in. Lahcen Bouyouzan nam de openingstreffer voor zijn rekening.

Negentig seconden na die eerste treffer had Bouyouzan zijn hattrick al gecompleteerd. Hij zorgde ook voor de 2-0 en 4-0. Tussendoor had Dennis van den Eijnden ook nog voor 3-0 gezorgd.

Na die twee hectische eerste minuten duurde het lang voordat er nog een keer gescoord werd. Pas op slag van rust werd het 5-0 voor FC Eindhoven. Kenan Koseoglu nam het doelpunt voor zijn rekening.

Hicham El Kaddouri deed in de tweede helft iets terug namens Groene Ster: 5-1. Meer zat er voor de Vlissingers niet in. Sterker nog: zes seconden voor het laatste fluitsignaal maakte Van den Eijnden er nog 6-1 van. 

  1. Zeeuwse waterambassadeurs op missie in Zuid-Afrika

    Zeeuwse wa­teram­bas­sa­deurs op missie in Zuid-Afrika

    KAAPSTAD - Dutch Wavemakers noemen ze zich. Het zijn Nederlanders, onder wie tamelijk veel Zeeuwen, die zich internationaal hardmaken voor een beter watermanagement. De afgelopen weken was er een delegatie in Kaapstad, dat door de Volvo Ocean Race aangedaan werd. ,,We hebben geprobeerd om de lokale jeugd bewust te maken van het belang van water”, vertelde de Vlissingse Tilly Stroo vanuit de Zuid-Afrikaanse stad. ,,We wilden dat niet door hun strot duwen, maar hebben het op een vriendelijke, laagdrempelige manier aangeboden.”