Volledig scherm
Ralph Zegers coacht woensdag een Zeeuws-Vlaamse zaalvoetbalselectie, die het opneemt tegen Groene Ster Vlissingen.

Groene Ster spart met Zeeuws-Vlaamse selectie

VLISSINGEN - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen oefenen woensdagavond tegen een selectie van Zeeuws-Vlaamse voetballers. De aftrap in de Vlissingse Baskenburg is om 19.30 uur.

Ralph Zegers zal de Zeeuws-Vlaamse formatie coachen. Ali Eryürük (Sleidinge, België), Mario de Fouw (Zaamslag), Can Kiran en Jarno Waebeke (Terneuzen) hebben al toegezegd mee te zullen spelen. Groene Ster Vlissingen speelt het duel met het oog op de laatste twee competitiewedstrijden. Op vrijdag 21 april speelt het de laatste thuiswedstrijd tegen GZV Watergras. Een week later volgt de laatste competitiewedstrijd tegen FC Eindhoven.

Afgelopen woensdag speelde Groene Ster Vlissingen ook al een oefenwedstrijd. Toen was TPP Rotterdam met 5-3 te machtig voor de sterk verjongde Vlissingse formatie.

  1. Zeeuwse waterambassadeurs op missie in Zuid-Afrika

    Zeeuwse wa­teram­bas­sa­deurs op missie in Zuid-Afrika

    KAAPSTAD - Dutch Wavemakers noemen ze zich. Het zijn Nederlanders, onder wie tamelijk veel Zeeuwen, die zich internationaal hardmaken voor een beter watermanagement. De afgelopen weken was er een delegatie in Kaapstad, dat door de Volvo Ocean Race aangedaan werd. ,,We hebben geprobeerd om de lokale jeugd bewust te maken van het belang van water”, vertelde de Vlissingse Tilly Stroo vanuit de Zuid-Afrikaanse stad. ,,We wilden dat niet door hun strot duwen, maar hebben het op een vriendelijke, laagdrempelige manier aangeboden.”