Volledig scherm
Groene Ster-coach Hicham Benhammou © Paul ten Hacken

Groene Ster probeert de vijfde plaats in de eredivisie vast te houden

VLISSINGEN - De zaalvoetballers van Groene Ster gaan vrijdagavond op bezoek bij ASV Lebo. De Vlissingers bezetten in de eredivisie de vijfde plaats en willen die plek graag vasthouden.

,,Daarnaast is het belangrijk dat een aantal jonge spelers weer speelminuten krijgt. Net als vorige week tegen ZVV Eindhoven’’, zegt coach Hicham Benhammou. 

Dat thuisduel eindigde in 1-1. Omdat GZV Watergras verloor steeg Groene Ster een plaats op de ranglijst. ASV Lebo kwam echter wel dichterbij, door een klinkende overwinning op koploper 't Knooppunt. 

ASV Lebo won de beladen Amsterdamse derby met 5-2. De regerend landskampioen begon slecht aan dit seizoen, leed de ene na de andere nederlaag, maar is de laatste tijd flink geklommen op de ranglijst.

Het thuisduel met ASV Lebo won Groe­ne Ster in november met 8-3. Groene Ster heeft vrijdagavond in Amsterdam niets te verliezen, weet Benhammou. ,,Wij gaan proberen die vijfde plaats vast te houden'', zegt de coach. 

,,We moeten daarbij voortborduren op de afgelopen wedstrijden. En hoe dichter we bij het einde van het seizoen komen, hoe meer speelminuten we gaan geven aan jonge spelers.'' 

Abdoe Abdenbi ontbreekt ook tegen ASV Lebo. De aanvaller heeft nog altijd last van een knieblessure.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Winterkamperen is niets voor mij

Winterkamperen is niets voor mij

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
477 stemmen