Groene Ster-duo meldt zich snel na jaarwisseling bij Jong Oranje

VLISSINGEN - Zaalvoetballers Hicham El Kaddouri en Mike van den Nieuwenhuijzen hebben een uitnodiging gekregen voor een training met Jong Oranje. Het tweetal van Groene Ster wordt op 3 januari in Zeist verwacht.

El Kaddouri - veldspeler van Oostkapelle - speelde onlangs al drie korte wedstrijdjes met de Nederlandse beloftenploeg tegen het talententeam. Doelman Van den Nieuwenhuijzen maakte toen geen deel uit van het keurkorps, dat eind januari pas weer officiële wedstrijden zal gaan afwerken.

Het duo hervat de competitie bij de Vlissingse eredivisionist Groene Ster al tien dagen na de training met Jong Oranje, met een thuisduel met Hovocubo.

  1. Schaatser Niels Mesu eist een nóg betere winter van zichzelf

    Schaatser Niels Mesu eist een nóg betere winter van zichzelf

    HEERENVEEN – Het contrast tussen de zomerse voorbereidingen van de Middelburgse marathonschaatsers Niels en Erwin Mesu kan bijna niet groter. Niels (25) kon hard trainen en voelde zich almaar beter worden. ,,Ik ben misschien wel sterker dan ooit.” Zijn drie jaar oudere broer kende een gemankeerde aanloop naar het seizoen, dat zaterdag begint. Door een elleboogbreuk was hij vier maanden aan het sukkelen. ,,Ik kon pas 1 september aan mijn opbouw beginnen.”