Volledig scherm
Groene Ster Vlissingen 2. © www.groenestervlissingen.nl

Groene Ster 2 verslikt zich na 'dertigklapper' in Botafogo

VLISSINGEN - Het tweede team van Groene Ster had het heft in handen in de strijd om de titel in de topklasse, maar heeft dat initiatief nu niet meer. De ploeg ging woensdagavond met 4-8 onderuit tegen Botafogo 1, nota bene het team dat onlangs nog met 31-1 werd verslagen door de Vlissingers.

Die uitslag werd echter teniet verklaard door de KNVB. Botafogo was namelijk wegens vervoersproblemen met vier spelers (inclusief de keeper) aan de wedstrijd begonnen en dat is tegen de regels van de Nederlandse voetbalbond in. De Eindhovenaren mochten zich daarom revancheren voor die dertigklapper en grepen die kans met beide handen aan.

Groene Ster kwam voor rust door goals van Younes Benkhedda, Soufian Bousantouh en Badr Belhadj drie keer op voorsprong, maar even vaak kwam Botafogo langszij. De bezoekers gingen zelfs met een 3-5-voorsprong de pauze in. Na rust bracht Mohammed Alhajaji Groene Ster weer terug in de wedstrijd, maar daarna liep Botafogo uit naar een 4-8-eindstand.

Daardoor is de kans dat Groene Ster 2 dit seizoen de titel grijpt in de topklasse C geslonken. Transito is na zeventien speelronden koploper, met twee punten voorsprong op de Vlissingers. Transito neemt het volgende week woensdag op tegen nummer elf Bristol Team, terwijl Groene Ster nog een uitwedstrijd tegen nummer zeven DZS wacht.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Annetta werd aangevallen door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    Annetta werd aangeval­len door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    VLISSINGEN - Annetta Poppe heeft woensdagmiddag aangifte gedaan van een bijtincident met vier pitbullachtige honden op het strand van Zoutelande. De inwoonster van de gemeente Veere raakte maandagmiddag gewond, net als haar hond Mischa, na een aanval van vier levensgevaarlijke honden. In de aangifte, die in handen is van de PZC, staat te lezen dat Mischa met de andere honden wilde spelen door op het strand te gaan liggen.

poll

Winterkamperen is niets voor mij

Winterkamperen is niets voor mij

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
465 stemmen