Volledig scherm
© PZC

Groene Ster 2 verslaat koploper en lijkt op weg naar de titel

VLISSINGEN - Groene Ster 2 is hard op weg naar de titel in de topklasse van het zaalvoetbal. De ploeg van trainer Azdine Boufrahi won woensdagavond de topper tegen CFM/Transito met 5-2 en heeft nu vijf verliespunten minder dan zijn enige overgebleven concurrent.

Op de overwinning op de ploeg die voorafgaand aan het duel nog koploper was, viel weinig af te dingen. Groene Ster 2, dat eerder dit seizoen in Werkendam zijn enige nederlaag tot nu toe leed (5-3), was van meet af aan de bovenliggende partij en imponeerde vaak met oogstrelend voetbal. Nadat Mohammed Alhajaji de score had geopend, kwam CFM nog wel terug tot 1-1, maar daarna sloeg Groene Ster 2 beslissend toe. Nog voor rust werd het 2-1 door Badr Behaldj, waarna Alhajaji en opnieuw Belhadj kort na de hervatting de score naar 4-1 opvoerden. Via 4-2 werd het uiteindelijk 5-2 door een treffer van Mohammed Jaddi.

Groene Ster 2 leidt nu met 31 punten uit twaalf wedstrijden, CFM/Transito volgt op de tweede plaats met 29 punten uit dertien duels. Voor de koploper staan nog zes wedstrijden op het programma.

  1. Schaatser Niels Mesu eist een nóg betere winter van zichzelf

    Schaatser Niels Mesu eist een nóg betere winter van zichzelf

    HEERENVEEN – Het contrast tussen de zomerse voorbereidingen van de Middelburgse marathonschaatsers Niels en Erwin Mesu kan bijna niet groter. Niels (25) kon hard trainen en voelde zich almaar beter worden. ,,Ik ben misschien wel sterker dan ooit.” Zijn drie jaar oudere broer kende een gemankeerde aanloop naar het seizoen, dat zaterdag begint. Door een elleboogbreuk was hij vier maanden aan het sukkelen. ,,Ik kon pas 1 september aan mijn opbouw beginnen.”