Volledig scherm
Groene Ster Vlissingen 2. © www.groenestervlissingen.nl

Groene Ster 2 nadert koploper tot op één punt

ROOSENDAAL - De zaalvoetballers van Groene Ster 2 brachten hun achterstand op koploper CFM/Transito 1 gisteravond terug tot één punt. De Vlissingers, extra gemotiveerd na de teleurstellende 5-3-nederlaag van vorige week tegen Bristol Team/Osaka 1, versloegen in eigen huis subtopper ZVS/Rijschool Gestel 1 met 7-0.

De tegenstander uit Sint-Michielsgestel kon Groene Ster 2 in de eerste helft nog redelijk bijbenen, maar waren kansloos na de rust. Van 2-0 liep de score toen dus op naar 7-0. Younes Ben Khedda en Nicky van Merrienboer waren in de eerste helft de doelpuntenmakers. Na de hervatting schoten Marcello Tuhuleruw, Mohammed Alhajaji, Amine El Bekkaoui (2x) en opnieuw Van Merrienboer raak.

Met nog drie wedstrijden op het programma heeft Groene Ster 2 nu 34 punten. CFM/Transito 1 telt er 35.

  1. Zeeuwse waterambassadeurs op missie in Zuid-Afrika

    Zeeuwse wa­teram­bas­sa­deurs op missie in Zuid-Afrika

    KAAPSTAD - Dutch Wavemakers noemen ze zich. Het zijn Nederlanders, onder wie tamelijk veel Zeeuwen, die zich internationaal hardmaken voor een beter watermanagement. De afgelopen weken was er een delegatie in Kaapstad, dat door de Volvo Ocean Race aangedaan werd. ,,We hebben geprobeerd om de lokale jeugd bewust te maken van het belang van water”, vertelde de Vlissingse Tilly Stroo vanuit de Zuid-Afrikaanse stad. ,,We wilden dat niet door hun strot duwen, maar hebben het op een vriendelijke, laagdrempelige manier aangeboden.”