Volledig scherm
Mohammed Alhajaji (op archiefbeeld) tekende namens Groene Ster 2 voor de 4-2-zege tegen FC Eindhoven 2. © Paul ten Hacken

Groene Ster 2 leeft op en plaatst zich voor finale nacompetitie

VLISSINGEN - De selectie van Groene Ster 2 zat even in zak en as nadat de Vlissingse zaalvoetballers de zeker lijkende titel in de topklasse uit handen hadden gegeven, maar inmiddels is de ploeg weer helemaal zichzelf. Het tweede team plaatste zich woensdagavond voor de finale van de nacompetitie.

De Vlissingers waren in de eigen Baskensburg met 4-2 te sterk voor FC Eindhoven 2. Na de 4-3-nederlaag in Brabant bleek die uitslag voldoende voor een ticket naar de finale. Die wordt op vrijdag 2 juni afgewerkt op neutraal terrein tegen de winnaar van het duel Madereros-Excelsior’31.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwan Tolhoek één van de publiekstrekkers bij Ronde van Zierikzee

    Antwan Tolhoek één van de publieks­trek­kers bij Ronde van Zierikzee

    ZIERIKZEE – Antwan Tolhoek komt op vrijdag 24 augustus in actie bij de dernyrace, die wordt georganiseerd vanwege het 35-jarig bestaan van de Wielerronde van Zierikzee. De wielrenner uit Yerseke, die in juli zeer verdienstelijk debuteerde in de Tour de France, is één van de zestien deelnemers aan de dernyrace. Andere renners uit Zeeland zijn Timo de Jong, Wesley Mol, Lars Oreel, Jimmy de Bruin, Eloy Raas, oud-prof Hans Dekkers en Ezra Tolhoek, de zoon van voorzitter Raymond Tolhoek.