Volledig scherm
Mohammed Alhajaji (op archiefbeeld) tekende namens Groene Ster 2 voor de 4-2-zege tegen FC Eindhoven 2. © Paul ten Hacken

Groene Ster 2 leeft op en plaatst zich voor finale nacompetitie

VLISSINGEN - De selectie van Groene Ster 2 zat even in zak en as nadat de Vlissingse zaalvoetballers de zeker lijkende titel in de topklasse uit handen hadden gegeven, maar inmiddels is de ploeg weer helemaal zichzelf. Het tweede team plaatste zich woensdagavond voor de finale van de nacompetitie.

De Vlissingers waren in de eigen Baskensburg met 4-2 te sterk voor FC Eindhoven 2. Na de 4-3-nederlaag in Brabant bleek die uitslag voldoende voor een ticket naar de finale. Die wordt op vrijdag 2 juni afgewerkt op neutraal terrein tegen de winnaar van het duel Madereros-Excelsior’31.

  1. Zeeuwse waterambassadeurs op missie in Zuid-Afrika

    Zeeuwse wa­teram­bas­sa­deurs op missie in Zuid-Afrika

    KAAPSTAD - Dutch Wavemakers noemen ze zich. Het zijn Nederlanders, onder wie tamelijk veel Zeeuwen, die zich internationaal hardmaken voor een beter watermanagement. De afgelopen weken was er een delegatie in Kaapstad, dat door de Volvo Ocean Race aangedaan werd. ,,We hebben geprobeerd om de lokale jeugd bewust te maken van het belang van water”, vertelde de Vlissingse Tilly Stroo vanuit de Zuid-Afrikaanse stad. ,,We wilden dat niet door hun strot duwen, maar hebben het op een vriendelijke, laagdrempelige manier aangeboden.”