Volledig scherm
Groene Ster Vlissingen 2 wacht na de nederlaag van vrijdag nog één kans op promotie naar de eerste divisie. © Mitchell Minnaard

Groene Ster 2 heeft de 'losersfinale' nodig

BERKEL-ENSCHOT - Groene Ster 2 is er nog niet in geslaagd de eerste divisie te bereiken. Vrijdagavond bleek Madereros met 6-2 te sterk. Er is nog wel een herkansing voor de Vlissingers.

De snelste weg naar de eerste divisie, slechts een niveau lager dan de hoofdmacht, was uiteraard het kampioenschap. De Vlissingers leken daar lang naar op weg, maar gaven de koppositie kort voor het einde van de competitie uit handen.

In de nacompetitie reikte de ploeg tot de finale, waarin gisteravond Madereros uit Nijmegen wachtte. Het begin was sterk van de Zeeuwse ploeg, maar nadat de 0-1 viel na acht minuten was het verzet eigenlijk al gebroken. Madereros had er vrede mee dat Groene Ster het balbezit had en Groene Ster miste slagkracht.

Madereros sloeg tien minuten voor rust nog wel een keer toe en stelde de zege zes minuten na de pauze al veilig door de 3-0 op het scorebord te zetten. Na de 4-0 werd keeper Denni Oosse gewisseld voor een extra veldspeler. Dat leverde de Vlissingers via Mohammed Alhajaji en Younes Benkhedda nog twee eretreffers op, maar Madereros scoorde net zo vaak tegen: 6-2.

Groene Ster 2 heeft nog één kans om de eerste divisie dit seizoen nog te bereiken. Volgende week vrijdag speelt de equipe van trainer Azdine Boufrahi op neutraal terrein tegen Kawin uit Utrecht, dat vrijdagavond de eigen finale van HZV/Het Vennewater verloor.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Winterkamperen is niets voor mij

Winterkamperen is niets voor mij

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
491 stemmen