Volledig scherm
zaalvoetbal stockfoto stock stockdnr © StockPZC

Groene Ster 2 begint nacompetitie met nederlaag

VLISSINGEN - De zaalvoetballers van Groene Ster 2 zijn de nacompetitie voor promotie naar de eerste divisie begonnen met een nederlaag. De Vlissingers verloren vrijdagavond in Eindhoven met 4-3 van FC Eindhoven 2. 

De thuisclub opende sterk en stond al snel voor met 3-0. Daarna scoorde Hicham Azzanagui tegen. In de tweede helft werd het eerst nog 4-1, maar in het vervolg domineerden de bezoekers het duel. 

4-2 werd het door opnieuw Azzanagui en 4-3 door Soufian Karba. In de slotfase reeg Groene Ster 2 de ene kans aan de andere, maar in de gelijkmaker resulteerde dat niet.

De return wordt komende woensdag (10 mei) om 20.30 uur in sporthal Baskenburg in Vlissingen gespeeld. Bij een overwinning met twee treffers verschil wacht Groene Ster 2 nog een finale.

  1. Zeeuwse waterambassadeurs op missie in Zuid-Afrika

    Zeeuwse wa­teram­bas­sa­deurs op missie in Zuid-Afrika

    KAAPSTAD - Dutch Wavemakers noemen ze zich. Het zijn Nederlanders, onder wie tamelijk veel Zeeuwen, die zich internationaal hardmaken voor een beter watermanagement. De afgelopen weken was er een delegatie in Kaapstad, dat door de Volvo Ocean Race aangedaan werd. ,,We hebben geprobeerd om de lokale jeugd bewust te maken van het belang van water”, vertelde de Vlissingse Tilly Stroo vanuit de Zuid-Afrikaanse stad. ,,We wilden dat niet door hun strot duwen, maar hebben het op een vriendelijke, laagdrempelige manier aangeboden.”