Volledig scherm
zaalvoetbal stockfoto stock stockdnr © StockPZC

Groene Ster 2 begint nacompetitie met nederlaag

VLISSINGEN - De zaalvoetballers van Groene Ster 2 zijn de nacompetitie voor promotie naar de eerste divisie begonnen met een nederlaag. De Vlissingers verloren vrijdagavond in Eindhoven met 4-3 van FC Eindhoven 2. 

De thuisclub opende sterk en stond al snel voor met 3-0. Daarna scoorde Hicham Azzanagui tegen. In de tweede helft werd het eerst nog 4-1, maar in het vervolg domineerden de bezoekers het duel. 

4-2 werd het door opnieuw Azzanagui en 4-3 door Soufian Karba. In de slotfase reeg Groene Ster 2 de ene kans aan de andere, maar in de gelijkmaker resulteerde dat niet.

De return wordt komende woensdag (10 mei) om 20.30 uur in sporthal Baskenburg in Vlissingen gespeeld. Bij een overwinning met twee treffers verschil wacht Groene Ster 2 nog een finale.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Annetta werd aangevallen door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    Annetta werd aangeval­len door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    VLISSINGEN - Annetta Poppe heeft woensdagmiddag aangifte gedaan van een bijtincident met vier pitbullachtige honden op het strand van Zoutelande. De inwoonster van de gemeente Veere raakte maandagmiddag gewond, net als haar hond Mischa, na een aanval van vier levensgevaarlijke honden. In de aangifte, die in handen is van de PZC, staat te lezen dat Mischa met de andere honden wilde spelen door op het strand te gaan liggen.

poll

Winterkamperen is niets voor mij

Winterkamperen is niets voor mij

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
461 stemmen