Volledig scherm
Groene Ster bejubelt een treffer in het duel met Hovocubo. foto Lex de Meester ldm26/02/2016 Vlissingen zaalvoetbal Groene Ster Hovocubo © lex de meester

Groene Ster 1 treft tegenstander van Groene Ster 2

ZEIST - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen spelen in de eerste ronde van de KNVB-beker thuis tegen Jogadores CF/Cagemax uit Gorinchem. Deze wedstrijd wordt begin september gespeeld. Jogadores CF komt uit in de eerste divisie B.

In diezelfde divisie komen de reserves van Groene Ster Vlissingen uit en die spelen in de eerste ronde een uitwedstrijd tegen CFE/Transito. Dat is een pikante loting, want Groene Ster 2 verspeelde afgelopen seizoen in de slotfase het kampioenschap in de topklasse tegen deze tegenstander. Via de nacompetitie promoveerde Groene Ster 2 alsnog naar de eerste divisie.

Als de Zeeuwse reserves de eerste ronde overleven dan spelen ze in een tussenronde tegen de winnaar van het duel tussen Fermonia Boys en FC Eindhoven. Het eerste team van Groene Ster is bij winst op Jogadores CF direct verzekerd van een plaats in de tweede ronde.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Annetta werd aangevallen door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    Annetta werd aangeval­len door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    VLISSINGEN - Annetta Poppe heeft woensdagmiddag aangifte gedaan van een bijtincident met vier pitbullachtige honden op het strand van Zoutelande. De inwoonster van de gemeente Veere raakte maandagmiddag gewond, net als haar hond Mischa, na een aanval van vier levensgevaarlijke honden. In de aangifte, die in handen is van de PZC, staat te lezen dat Mischa met de andere honden wilde spelen door op het strand te gaan liggen.

poll

Winterkamperen is niets voor mij

Winterkamperen is niets voor mij

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
463 stemmen