Volledig scherm
Jonathan Constansia. © Johan van der Heijden

Geprikkelde Constansia verbaasd over uitspraak Goes-trainer Karelse

VLISSINGEN - Baronie-aanvaller Jonathan Constansia kijkt nu al uit naar het treffen met zijn oude club Goes op 27 november.

De Terneuzenaar werd geprikkeld door uitspraken van John Karelse in de PZC. De hoofdcoach van de Bevelandse eersteklasser was na de 2-6-zege op Beerse Boys in extase. ,,We hebben misschien wel de beste eerste helft in de clubgeschiedenis gespeeld'', jubelde hij na afloop, wijzend naar de 0-3-voorsprong die de Goesenaren al bij rust hadden.

Constansia, die twee seizoenen lang het shirt van Goes droeg, zag dat als een verkapte belediging aan zijn adres en reageerde via Twitter. Daarmee zette hij de verhoudingen alvast op scherp in aanloop naar het treffen van de Bredanaars – die de eerste periodetitel pakten – en de Zeeuwen.

De watervlugge buitenspeler herinnert zich bijvoorbeeld nog een wedstrijd tegen EDO in 2013. ,,Die ploeg stond toen bovenaan, als ik me niet vergis in de hoofdklasse'', laat hij weten. Constansia was in dat met 3-0 gewonnen thuisduel met de toenmalige lijstaanvoerder de grote man door zijn rol als aangever bij alle doelpunten.