Volledig scherm
De resten van het gegooide ei worden bij de bank van Watergras opgeruimd. © Barry van der Hooft

Een ei legt wedstrijd Groene Ster even stil

VLISSINGEN - De zaalvoetbalwedstrijd van Groene Ster Vlissingen werd vrijdagavond in de tweede helft kort onderbroken.

De reden was dat er vanaf de tribune een ei naar de bank van tegenstander GZV/Watergras was gegooid en dat moest opgeruimd worden. Eerder was er ook al snoep naar de bank van GZV/Watergras gegooid.

De actie leek een reactie op verwikkelingen in de uitwedstrijd tegen dezelfde tegenstander, begin december in Gouda. De spelers van Groene Ster Vlissingen kregen toen aanstekers naar hun hoofd geworpen. Dat duel verloren de Zeeuwen met 5-0. Groene Ster revancheerde zich nu met een 4-4-gelijkspel waarmee lijfsbehoud in de eredivisie verzekerd werd.

  1. Zeeuwse waterambassadeurs op missie in Zuid-Afrika

    Zeeuwse wa­teram­bas­sa­deurs op missie in Zuid-Afrika

    KAAPSTAD - Dutch Wavemakers noemen ze zich. Het zijn Nederlanders, onder wie tamelijk veel Zeeuwen, die zich internationaal hardmaken voor een beter watermanagement. De afgelopen weken was er een delegatie in Kaapstad, dat door de Volvo Ocean Race aangedaan werd. ,,We hebben geprobeerd om de lokale jeugd bewust te maken van het belang van water”, vertelde de Vlissingse Tilly Stroo vanuit de Zuid-Afrikaanse stad. ,,We wilden dat niet door hun strot duwen, maar hebben het op een vriendelijke, laagdrempelige manier aangeboden.”