Volledig scherm
© Thinkstock

Driebanders Jacobs hard onderuit tegen koploper Distel Biljarts

KWADENDAMME - In de vierde divisie driebanden leed Jacobs Mannenmode 1 in eigen huis een nederlaag tegen koploper Distel Biljarts 7 uit Roosendaal.

Op de partij tussen Joop de Fouw en John Snelders na (23-25) waren de onderlinge verschillen zo groot als de Westerschelde breed is. Martin Sturm verloor met 21-30, Rob Jacobs met 8-20 en Giel Menheere won zijn partij met 25-7. 3BSD Hydrozorg zegevierde op bezoek bij De Distel Biljarts 6 met 2-6. Philip van der Male won met 0.625 gemiddeld, Sjaak de Visser met 0.540 en Piet Kox met 0.542. Alleen Peter de Winter verloor van een sterk spelende Johan van de Kasteele.

  1. Die wereldtitel voor Van de Ven komt er wel

    Die wereldtitel voor Van de Ven komt er wel

    VLISSINGEN - Nancy van de Ven is een fenomeen in haar sport. Al vijf seizoenen maakt de Vlissingse deel uit van de wereldtop; in 2013 debuteerde ze als vijftienjarige al met een vijfde plaats in het WK, een jaar later gaf ze daar een prima vervolg aan met eenzelfde notering, in 2015 en 2016 werd ze respectievelijk derde en tweede, en nu eindigde ze zondag als vierde. Dat lijkt een terugval, maar het scheelde niets of ze was wereldkampioen geworden.